Hi, How Can We Help You?

Diplomkursus for bogholdere

Diplomkursus for bogholdere

Admin4you tilbyder i samarbejde med Regnskabsskolen Danmarks bedste samlede uddannelse eller efteruddannelse i bogholderi

Med Admin4you og Regnskabsskolens kursus får du nu mulighed for at få en diplomuddannelse i bogholderi. Med dette kursus har du mulighed for at skabe en helt ny levevej, berige dit CV, eller styrke din nuværende faglighed som bogholder.

Vi fokuserer meget på dine behov og diplomkurset giver dig en dyb forståelse af bogholderiet på flere niveauer og en evne til at agere i alle bogholderiets forskellige aspekter – det gælder alt fra planlægning af et regnskab til årsafslutning.

På kurset kigger vi meget på hvor du er henne, er du helt ny indenfor faget eller kender du det i forvejen. Så tager vi højde for det, så du får maksimal viden ud af kurset, baseret på det sted du er.

Diplomkurset strækker sig over 11 uger og består af 4 moduler. Kurset kan købes modulvis men vi anbefaler altid at man tager hele kurset sammenhængende for at mest ud af det. Vores diplomkursus starter igen til efteråret den 13. september 2023, hvor du har mulighed for at tilmelde dig hele kurset eller enkeltfag. Du kan læse mere om de forskellige kursus muligheder her

 

Kurset indeholder:

  • 19 kursusdage
  • 4 moduler
  • undervisningsmateriale, inkl. bøger
  • adgang til e-conomic både på skolen og hjemme
  • et onlinekursus, hvor du kan teste dine evner i Microsoft Excel
  • 4 timers eksamen
  • kursusbevis og eksamensbevis

 

Undervisningen foregår i  AOF’s lokaler på Sønderbrogade 34, 1. sal, 7100 Vejle.  Der er gode mulighed for parkering i Bryggen, som ligger lige overfor undervisningslokalerne. Der er de første 2 timers parkering gratis.

Hvis du vælger at parkere på Bryggen, så skal du gå til højre når du kommer ud af Bryggen og gå over på den anden side af gaden og ca. 25 meter fra krydset ligger AOF´s lokaler. Undervisningen foregår på 1 sal, men der vil altid være skiltet, så det er muligt for dig at finde det rigtige lokale.

Alle vores kurser
Diplomkursus for bogholdere - undervisning hos Admin4you efteråret 2023
Grundkursus i bogføring - Admin4you undervisning efteråret 2023
Modul 2 løn og personale administration i bogholderiet diplomkursus med Admin4you undervisning efteråret 2023
Modul 3 økonomistyring og årsafslutning diplomuddannelse med Admin4you undervisning efteråret 2023
modul 4 repetition, prøveeksamen og eksamen diplomuddannelse og kursus med Admin4you undervisning efteråret 2023