Hi, How Can We Help You?

Underviser

Underviser

Brian Due Jakobsen - underviser i bogføring og diplomuddannelse

Brian Due Jakobsen 

Med sin regnskabsmæssige erfaring gennem de sidste 20 år – de sidste 10 som selvstændig regnskabskonsulent. Brian en realistisk måde at se regnskab og bogføring på. Du får her en underviser som ikke kun underviser ud fra teori, men også erfaring, så du får en solid viden fra start.

Brian har arbejdet med både store og små virksomheder, og har derfor en god forståelse for hvad der skal til, for at gøre tingene rigtigt første gang.

Brian formår, at forklare de regnskabstekniske ting på en letforståelig måde. så du som kursist ikke føler dig tabt på gulvet.

Anette Sand fra Regnskabsskolen - undervisning og kurser

Anette Sand 

Anette har en baggrund som regnskabsmedarbejder, økonomiansvarlig og bogholder i en række organisationer og foreninger som f.eks. Operation Dagsværk, Foreningen af Daghøjskoler i Danmark og Økologiske Igangsættere. Siden 15. august 2000 har hun været selvstændigt erhvervsdrivende.

Hun er stifter af Regnskabsskolen, hvor hun sammen med andre dygtige underviserer tilbyder undervisning i regnskab, bogholderi og iværksætterrelaterede emner. Herudover fører de også bogholderiet for et mindre antal virksomheder. Læs mere på Regnskabsskolens hjemmeside.