Service

Service som du kan bruge til noget

BOGFØRING SOM FÅR STYR PÅ DIN HVERDAG

Mangler du overblik i hverdagen, eller er du træt af bogholderi, momsindberetning og lønregnskab, kan du, ved at overlade en eller flere af dine administrative opgaver til os, få frigjort vigtige ressourcer til udvikling og optimering af din virksomhed.

Uanset hvilket bogføringsprogram du anvender, kan vi hjælpe dig, og du bestemmer selv, om vi skal komme ud i din virksomhed og udføre opgaverne, eller om vi skal løse dem hjemme fra vores kontor.

Med vores professionelle indsigt i bogføringsbekendtgørelsen samt gældende skatte- og momsregler er vi i stand til at effektivisere dine administrative processer, så der skabes overblik over virksomhedens øjeblikkelige økonomi med henblik på at opnå bedre resultater.

REGNSKAB OG BOGHOLDERI

Sidder du selv med dit bogholderi eller laver du de ting, som giver dig indtjening i din virksomhed. Ved at overlade bogføringen til os, får du overblik over din virksomheds økonomi og ikke mindst tid til at drive din forretning. Du skal heller ikke fremover have et indgående kendskab til moms, skat, afgifter, lønregnskab m.m., det klarer vi for dig. Ofte er bogføring en disciplin, som tager alt for meget tid fra den selvstændige.

LETTERE ADMINISTRATION

Hvor mange ringbind kan der være på dit kontor?

Administration af virksomheden kan være en tidsrøver, specielt da mange ting ofte er noget, man kun gør en gang imellem og ikke har som fast rutine. Ved at overlade noget af administrationen, som for eksempel indberetninger til det offentlige, indkaldelse til generalforsamling, kommunikation med SKAT og meget mere, så kan du roligt have fokus på de ting du er bedst til.

KOMPETENT RÅDGIVNING

Man ved ikke alt som virksomhedsejer, og heldigvis for det, Ind imellem er det godt med sparring og råd fra andre, som ikke er en del af ens egen virksomhed. At navigere sin virksomhed sikkert gennem alt fra kriser til succes er en væsentlig del af dagligdagen for selvstændige. Med det rigtige hold til at hjælpe med beslutningerne, er du bedre stillet end hvis alt skulle være rent gætværk.

EJENDOMSADMINISTRATION

Har du en eller flere udlejningsejendomme, og syntes du administrationen heraf er besværlig? Så lad os håndtere dette for dig.