Hi, How Can We Help You?

Modul 2 – Løn- og personaleadministration i bogholderiet

Modul 2 – Løn- og personaleadministration i bogholderiet

Diplomkursus for bogholdere: Modul 2
I modul 2 af Diplomkursus for bogholdere, kommer vi rundt om de forskellige aspekter af lønbehandling, lønbogføring og personaleadministration.

En af de væsentlige opgaver i mange bogholderier er lønbehandling, lønbogføring og personaleadministration. Derfor er det essentielt for dig som bogholder at have styr på disse opgaver og kan udføre dem korrekt.

Få styr på lønnen

Lønnen skal bogføres korrekt og kunne afstemmes i forhold til de offentlige registreringer. Herudover vil personaleadministrationsfunktionen i mange mindre virksomheder ligge tæt op af økonomifunktionen, så der er god grund til at have et overblik over de væsentligste regler om f.eks. beskatning af personalegoder.

 

I modul 2 lærer du følgende:

  • Opbygningen af en lønseddel
  • Afregning af A-skat, AM-bidrag, feriepenge, pension, G-dage mv.
  • Lønbehandling med manuelle lønsedler
  • Lønbehandling med lønsystemer (vi bruger Danløn)
  • Bogføring af løn
  • Afstemning af løn, herunder feriepenge, feriegodtgørelse, ATP mv.

Varighed: 3 kursus dage fra kl. 9.00–16.00.

Prisen for Modul 2 er 8.000 kr. ex. moms.

Undervisningsdage

Hold    23VBM2: 4., 5. og 11. oktober 2023

Status: Kurset starter i Oktober 2023

Tilmeld dig til vores undervisning
Adgangskrav til dette modul

Du kan kun tilmelde dig modul 2, hvis du har deltaget i Modul 1: Grundkursus i bogføring eller har tilsvarende erfaring og viden om bogføring med e-conomic. samt at du er tilmeldt Modul 3: Økonomistyring og årsafslutning

Prisen inkluderer

Prisen inkluderer undervisningsmateriale, kaffe/te og frokost, samt brug af økonomisystemet e-conomic – både på skolen, men også derhjemme.

Prisen indbefatter også adgang til et onlinekursus, hvor du kan teste dine evner i Microsoft Excel. Du vil få adgangsoplysningerne på mail i ugen op til Modul 2’s start.

 Ud over kursusdagene skal der sættes tid af til hjemmearbejde.

Undervisningslokaler i Vejle 

Undervisningen foregår i  AOF’s lokaler på Sønderbrogade 34, 1. sal, 7100 Vejle.  Der er gode mulighed for parkering i Bryggen, som ligger lige overfor undervisningslokalerne. Der er de første 2 timers parkering gratis.

Hvis du vælger at parkere på Bryggen, så skal du gå til højre når du kommer ud af Bryggen og gå over på den anden side af gaden og ca. 25 meter fra krydset ligger AOF´s lokaler. Undervisningen foregår på 1 sal, men der vil altid være skiltet, så det er muligt for dig at finde det rigtige lokale.