Hi, How Can We Help You?

Hele diplomkurset i bogholderi

Hele diplomkurset i bogholderi

Admin4you tilbyder i samarbejde med Regnskabsskolen Danmarks bedste samlede uddannelse eller efteruddannelse i bogholderi.

Med Admin4you og Regnskabsskolens kursus får du nu mulighed for at få en diplomuddannelse i bogholderi i efteråret 2023. Med dette kursus har du mulighed for at skabe en helt ny levevej, berige dit CV, eller styrke din nuværende faglighed som bogholder.

Vi fokuserer meget på dine behov og diplomkurset giver dig en dyb forståelse af bogholderiet på flere niveauer og en evne til at agere i alle bogholderiets forskellige aspekter – det gælder alt fra planlægning af et regnskab til årsafslutning.

På kurset kigger vi meget på hvor du er henne, er du helt ny indenfor faget eller kender du det i forvejen. Så tager vi højde for det, så du får maksimal viden ud af kurset, baseret på det sted du er.

 

Kurset indeholder:

  • 19 kursusdage
  • 4 moduler
  • undervisningsmateriale, inkl. bøger
  • adgang til e-conomic både på skolen og hjemme
  • et onlinekursus, hvor du kan teste dine evner i Microsoft Excel
  • 4 timers eksamen
  • kursusbevis og eksamensbevis

 

Diplomkurset strækker sig over 11 uger og består af 4 moduler. Kurset kan købes modulvis men vi anbefaler altid at man tager hele kurset sammenhængende for at mest ud af det. Vores diplom kursus starter den 13. September 2023.

Start dato: 13. september 2023

Prisen for det fulde kursus er 39.500 kr. ex. moms.

Tilmeld dig til vores undervisning
Beskrivelse af moduler

Modul 1 – Grundkursus i bogføring:
6 kursus dage med grundkursus i bogføring, regnskab og økonomiforståelse. Vi arbejder med import og eksport af data, bogføring, beregning af enkle nøgletal, samt vurdering af fradragsberettigede omkostninger. Vi starter back to basic, så alle kan være med.

Status: Kurset starter den 13. september 2023

Læs mere om uddannelse og kurser hos Admin4you

Modul 2 – Løn- og personaleadministration i bogholderiet:
3 kursus dage om personaleadministration, lønberegning, lønbogføring og lønadministration. I løbet af undervisningen vil der også bliver kørt introduktion til Danløn. I denne del af uddannelsen vil der bliver arbejdet med en masse praktiske eksempler, så du kan få det helt ind under huden.

Status: Kurset starter 4. oktober 2023

Læs mere om uddannelse og kurser hos Admin4you

Modul 3 – Økonomistyring og årsafslutning:
7 kursus dage, hvor vi fokuserer på beregning af nøgletal, ledelsesrapportering, budgetarbejdet i virksomhederne, samt regnskaber med forskellige detaljeringsgrader. Vi kommer også ind på hvordan styrer et lager bl.a. igennem lagerstyring. Hvordan man håndterer vanskelige bilag og fortolkninger. Vi kigger også på repræsentation, afskrivninger, hensættelser, periodiseringer, årsafslutning, lovgrundlaget, samarbejdet med revisor og den udvidede selvangivelse.

Status: Kurset starter 25. oktober 2023

Læs mere om uddannelse og kurser hos Admin4you

Modul 4 – Repetition, prøveeksamen og eksamen:
3 kursus dage, som består repetitionskurset, hvor vi afprøver eksamensmetoden, gennemgår pensum i lynfart og endelig laver en 4 timer lang skriftlig eksamen.

Dette modul  er kun relevant for kursister, som har deltaget i de foregående moduler eller på anden vis er i stand til at gå til eksamen.

Status: Kurset starter 16. november 2023

Læs mere om uddannelse og kurser hos Admin4you
Prisen inkluderer

Prisen inkluderer undervisningsmateriale, kaffe/te og frokost, samt brug af økonomisystemet e-conomic – både på skolen men også derhjemme.

Prisen indbefatter også adgang til et onlinekursus, hvor du kan teste dine evner i Microsoft Excel. Du vil få adgangsoplysningerne på mail i ugen op til Modul 2’s start.

Efter du har afsluttet vores uddannelse får du adgang til en lukket Facebook-gruppe, som kun er for vores diplombogholdere. Hvor du fremover kan få sparring fra os og de andre bogholdere.

På Diplomkurset registrerer vi normalt maks. 12 deltagere per hold for at sikre dig den bedste undervisnings kvalitet. Skulle der være flere på holdet, så vil der altid være to undervisere. Så alle kan nå at stille spørgsmål og få hjælp til det praktiske omkring bogføringen.

Undervisningslokaler i Vejle 

Undervisningen foregår i  AOF’s lokaler på Sønderbrogade 34, 1. sal, 7100 Vejle.  Der er gode mulighed for parkering i Bryggen, som ligger lige overfor undervisningslokalerne. Der er de første 2 timers parkering gratis.

Hvis du vælger at parkere på Bryggen, så skal du gå til højre når du kommer ud af Bryggen og gå over på den anden side af gaden og ca. 25 meter fra krydset ligger AOF´s lokaler. Undervisningen foregår på 1 sal, men der vil altid være skiltet, så det er muligt for dig at finde det rigtige lokale.